Meer dan 20,000 onderdelen op voorraad voor Volkswagen Transporter, Caddy, Amarok en Caddy

ABC REEDS 42 JAAR UW VW BEDRIJFSWAGEN SPECIALIST!!!

 

ABC-Bussen en ABC-Parts

Over ons en het bekende VW busje. Ons bedrijf is al sinds 1 januari 1980 actief in de in- en verkoop en het totaal onderhoud van het voor velen bekende en vertrouwde VW busje.Het busje wat later de Volkswagen Transporter werd.

ABC en de website www.ABC-Parts.nl zijn een onafhankelijke Volkswagen bedrijfswagen specialist.En zij bieden heden ten dagen een totaalpakket voor U en Uw Volkswagen bedrijfswagens.

Wat kunnen wij U dan zo al bieden?

Onderdelen voor de VW Bedrijfswagens: Caddy, Transporter, Amarok, VW LT en Crafter. Uitgebreide werkplaats met veel kennis en ervaring, en dat ook nog eens voor leuke tarieven. Magazijnen vol met nieuwe en gebruikte onderdelen en ook veel "eigen merk" artikelen. Heel veel soorten bekleding zoals stoelen en banken, deurbekleding, matten, hemels. Veel plaatwerk zoals, portieren, voorschermen, bumpers, koplampen, achterlichten, enz. enz. Technische delen zoals motoren, versnellingsbakken, remdelen, wielophanging, velgen en wielen. Maar ook: betimmering, trekhaken, dubbelcabines, sitebars, imperials. En niet te vergeten een gedreven en enthousiast team van onze ABC medewerkers.

De doelstelling van onze onderneming is VW Transporters onderhouden met als extra:
Echte liefde voor ons vak!!! En daardoor hebben wij een hoog kwaliteits en service niveau. En dit doen we nu al meer dan 42 jaar en dat doen we ook nog eens met heel veel plezier.

Ruime voorraad onderdelen deze komen o.a. van:

 • Démontagevoertuigen,
 • Testvoertuigen,
 • Dienstwagens
 • Transport schade's,
 • Controle voertuigen,
 • Voorloop voertuigen,
 • Demontstratie voertuigen,
 • Showmodellen,
 • Afschrijvingen magazijnen,
 • Overtollige magazijn voorraden,
 • Magazijn opruimingen,
 • Curatoren,
 • Carrosseriebouwers,
 • Eigen import.

ABC-Parts.nl verkoopt: Parts van de laatste nieuwe type's VW Bedrijfswagens.

Bijna nieuwe onderdelen.

Deze A1 onderdelen zijn afkomstig van nieuwe of zeer jonge VW bedrijfswagens uit de Volkswagen Groep. Welke voertuigen na aankoop in Duitsland weer zorgvuldig onder de strenge eissen van de fabriek worden gedemonteerd, vervolgens met veel aandacht worden verpakt en dan uiteindelijk naar Schiedam worden getransporteerd. Zoals: concept / voorloop cars, test-voertuigen, controle-voertuigen, bedrijfs-voertuigen, dus, voertuigen welke bijvoorbeeld dienst hebben gedaan bij intern gebruik op of voor de fabriek de zgn "werk-fahrzeugen" maar wij kopen natuurlijk ook voertuigen met diverse transportschades, demonstratievoertuigen, showroommodellen, fotomodellen en overstock.

ABC-Parts.nl VW demontage voertuigen

Nieuwe of bijna nieuwe gedemonteerde VW Bedrijfswagens en parts.

We spreken hier dus over nieuwe of bijna nieuw gedemonteerde originele VW Bedrijfswagen onderdelen.
(Let op: Deze voertuigen zijn in géén geval betrokken geweest bij ongelukken en of crashtests. (Deze voertuigen worden uitsluitend in onderdelen verkocht)

Ook nieuwe originele onderdelen.

Door o.a. magazijnopruimingen, overtollige magazijnvoorraden, de overstock, verkeerd besteld, niet afgehaald, teveel besteld, dealer sanering, enz.enz.

Eigen merk onderdelen.

Door onze eigen import hebben wij ook veel zgn “eigen merk” of "huismerk" onderdelen. Ook wel imitatie delen genoemd. Maar, wist U dat veel van deze delen vaak komen uit dezelfde fabrieken als de originele merkdelen? Maar, zij zijn echter wel beduidend vriendelijker geprijst.

Gebruikte onderdelen.

Wij hebben ook gebruikte onderdelen van démontagevoertuigen en schadevoertuigen.
(bij deze gebruikte onderdelen wordt dit duidelijk vermeld)

Oudere types:

Van de oudere types hebben wij zelf niet veel meer in onze magazijnen. Maar, kunt U iets niet vinden neem dan toch even contact met ons op. Want, wij kunnen via onze relaties vaak veel voor U betekenen.

Uw autokosten:

Juist door de scherpe prijzen bij ABC-Parts van zowel de nieuwe als de gebruikte onderdelen, kunt U op een goede, vertrouwde en verantwoorde wijze Uw VW bedrijfswagens onderhouden. Dus, Onderhoud precies zoals het hoort. En dan toch de onderhoudskosten en de totale wagenparkkosten op een positieve manier sturen. ABC-Parts Green parts voor de VW Bedrijfswagens

VW Bedrijfswagen onderdelen bij www.vwto.nl

Montage:

De monteurs van ABC staan graag tot Uw dienst om de door U bestelde onderdelen te monteren. ABC het VW bedrijfswagen adres waar goede service en afspraken nog steeds heel normaal zijn.

Nog even iets meer over de werkplaats en het magazijn:

Onze vriendelijke en behulpzame monteurs staan natuurlijk ook tot Uw beschikking. Door het jarenlang werken met één merk en de ruime ervaring met de diverse types zullen de ABC monteurs niet snel voor verrassingen komen te staan. Hun technische hulp wordt ook veel ingeroepen door collega's. Maar, het blijven ook maar gewoon mensen en mensen zijn het, van goede wil.

De ABC monteurs zijn altijd op zoek naar oplossingen om het voor U zo goed mogelijk te kunnen doen.

Reparaties gebeuren in overleg met de klant en mede door onze kennis en ook door de ruime voorraad originele onderdelen,de eigenmerk onderdelen, of gebruikte delen, kunnen we ook Uw reparatie nota's binnen de perken houden.

     

Het hoeft niet persé een "ABC VW bedrijfswagen" te zijn om bij ons in onderhoud te komen. Natuurlijk hebben en weten wij veel van de VW Transporter T4 en T5 en de VW Crafter. Maar, wij hebben ook veel kennis van de vorige types zoals T1, T2, T3, T4 en de LT en de Volkswagen Caddy versies. Wij hebben ook veel nieuwe en gebruikte onderdelen en ook onze "huismerk" onderdelen. En dit samen met de adequaatheid van onze monteurs kunt U weer vele euro's besparen.

Occasions en nieuwe VW Bedrijfswagens:

Naast dat onze gespecialiseerde monteurs in onze werkplaats voor U klaar staan.
Verkopen wij net zoals aan het begin van ABC nieuwe en gebruikte VW bedrijfswagens.
Echter alleen nog op bestelling.

Klanten:

De klantenkring van ABC-Parts.nl bestaan oa uit: Leasemaatschappijen, autoverhuurbedrijven, wagenpark beheerders, overheidsbedrijven, schadeherstel bedrijven, garage bedrijven, en natuurlijk zijn ook partikulieren welkom.

Partikulieren opgelet: Alle genoemde onderdelen prijzen zijn exclusief de BTW en af Schiedam

Bekleding / Interieur

Mede door onze eigen aanlevering en door bijvoorbeeld carrosseriebouwers hebben wij heel veel bekleding, bankjes, stoelen, bankensets, hemelbekleding, wagen betimmering, matten, vloerbedekking, zonnekleppen, enz. enz.

Gevraagd:

Wij vragen constant om VW Onderdelen van bijvoorbeeld : magazijn opruimingen, overstock, verkeerd besteld, niet afgehaald, teveel besteld, dealer sanering, carrosseriebouwers, enz. enz.

Actueel:

Wilt U op de hoogte blijven van onze wisselende voorraad en als eerste weten wat er weer onderweg is ga dan naar onze Facebook pagina    

Vertel verder:

Wilt U Uw collega’s op de hoogte brengen van deze website mail dan even deze link door www.ABC-Parts.nl naar Uw relatie.

U profiteert van onze zéér ruime voorraad vw bedrijfswagen onderdelen .

Wij hebben bijna alles voor U en Uw VW bedrijfswagen.

 

Wij hopen ook U als klant te mogen verwelkomen bij ABC

www.ABC-Parts.nl
Is ontstaan uit de onafhankelijke VW Bedrijfswagen specialist ABC. Welke is gevestigd aan de Gustoweg 83 precies op de grens met Rotterdam en Schiedam.Door de toch al flinke voorraad VW-bedrijfswagen-onderdelen van ABC en door onze goede kontakten in Duitsland en met de diverse VW importeurs en dealers in Europa, beschikken wij (ABC-Parts) nu over een prachtige voorraad onderdelen voor reparatie en onderhoud van VW bedrijfswagens.
Parts voor de VW Caddy, de VW Transporter, T3,T4,T5, de T5 GP ook wel de Facelift of T6 genoemd,Maar ook voor de T6 serie 6 hebben wij de parts.
En ook voor de andere modelllen van Volkswagen de Amarok en de LT 1 en 2 en de VW Crafter modellen zijn er voldoende parts.

 

U bent pas goed op weg in Uw bedrijfswagen, bus of camper van VW, met de green parts van ABC.

 

Geschiedenis ABC 

   

 

Let op!!!  

IVM Bedrijfsbeëindiging en opruiming magazijnen zijn wij beperkt bereikbaar.

Aufgrund von Betriebsschließungen und Lagerräumungen haben wir nur begrenzten Verfügbarkeit.

Because Company shutdown and warehouse clearance, we have limited availability.

LET OP:   VRIJDAG ZIJN WIJ OM 12.00 UUR GESLOTEN.

Kan je het gezochte onderdeel niet snel genoeg vinden. Bel ons dan even.

Want, er staan altijd nog honderden niet uitgepakte, of nog niet gefotografeerde kwaliteits onderdelen in ons inname magazijn.

 

Deze parts staan dan op dit moment nog niet in ons systeem. Maar, deze zijn vaak al wel in Schiedam of ze zijn nog onderweg naar Schiedam.

En misschien zit daar nou precies bij wat je zoekt.

Dus, bel ons.

Bel: +31 10 426 33 33

Wij hebben een constant wisselende voorraad.

Of doe hier snel een:  

Aanvraag

 

BovenTerug